TEK NE I GJENI TË GJITHA

Zgjedhje e duhur

CONSTRUCTION

Ndërtime kualitative

BAU MARKET

Materiale
të ndryshme
ndërtimore

PETROL

Derivate
nga kualiteti
më i lartë

RESTAURANT

Ushqime
dhe gatime
të përkryera

TRANSPORT

Transporte të ndryshme
të mallrave brenda dhe
jashtë Kosovës

Kompania “Çuni” e themeluar në shtator të vitit 2000 është njëra ndër kompanitë më të specializuara për furnizim me material, projektim dhe ekzekutim të projekteve ndërtimore.

Ndërmarja Prodhuese Shërbyese Tregtare “ÇUNI” – Landovice eshte njera nga ndermarrjet me te specializuara per furnizim me material ndertimor si dhe projektimin dhe ekzekutimin e projekteve ndertimore. Sherbimet Ndërmarja ÇUNI ofron: Arkitektura, Statika, Instalimet elektrike, Instalimet e ujësjellsit dhe kanalizimit, Instalimet makinerike Projektime Arkitektura, Statistika, Instalimet elekrtrike, Instalimet e ujësjellsit dhe kanalizimit, Instalimet makinerike Ndërtime Ndërtimet e objekteve individuale kolektive dhe afariste. (ndërtimtari të lartë dhe të ultë) Shërbime Bëjmë transportin dhe shkarkimin e madhit për klientët tanë. Kryejm hapjen e themeleve dhe bodrumeve. 

Na kontaktoni tani dhe na njoftoni se si mund të ju ndihmojmë në realizimin e projektit tuaj të ardhshëm!

Rr: Arbana pn

Prizren - Kosove 

Fax: 029 241 941 

Mob: +377 44 35 50 50  


E-mail: info@cuni-ks.info

Website: http://www.cuni-ks.com

PETROL

BAU MARKET

RESTAURANT

TRANSPORT

Të jemi zgjedhja e parë e klientit dhe të bëjmë diferencën në sektorin e ndërtimtarisë!  

follow us